Untitled Document

 
Dag 1
En dag for lenge lenge siden våknet gud opp en morgen og bestemte seg for å skape noe han kunne være stolt av og bli husket for. Han bestemte seg fort for å skape noe vakkert og spesielt. Etter litt om og men ble den første runde ballen skapt (merkelig at gud ikke fikk æren for hjulet??) men, planeten tellus ble til. Tellus fikk himmel, lys og mørke (natt og dag) Gud smilte og var fornøyd med resultatet og tok kvelden.
 
Dag 2
Den neste dagen ville gud gjøre planeten beboelig, han førte hånden rolig over vannet, i flodbølgene dette førte med seg ble ujevnhetene vi kjenner som fjell og daler skapt. han var tom for ideer så han tok kvelden, slappet av med en bedre middag og slumret på skyene.
 
Dag 3
Gud våknet opp grytidlig og det var tid for å skille land fra hav, som sagt så gjort, så startet han med skapelsen av planter, hvert av sitt slag.
 
Dag 4
Gud sov lenge denne morgenen, men eter å ha snoozet noen ganger var det bare å stå opp (Gud har også blære) Etter å ha kikket på Tellus noen ganger syns gud at tiden var kommet for å skape Solen, månen og stjernene
 
Dag 5
Våknet denne dagen og syns det var på tide å få litt liv i sjøen, så gud skapte alle sjøpattedyr, alt annet som lever i vann og alle fugler fikk også se dagens lys denne dagen. Alt etter sitt slag.
 
Dag 6
Denne dagen var Gud litt lei av alt det andre, og fant ut at han ville skape dyr på land, som sagt så gjort, først alle ville dyr, så alle husdyr, så alle kryp, sist men ikke minst var tiden kommet for å skape Eva og Adam.
 
Dag 7
Denne dagen skulle egentlig gud hvile, men han var så fornøyd med alt han hadde fått til at han ville se om han kunne gi mannen på tellus litt glede ved å sette ideer i han om at kvinnen kunne gi glede, gud gav huggormen oppdraget og etter kort tid var mannen veldig opptatt av kvinnens former. Gud humret godt, satt lenge og så på skapelsen før han rett og slett ble skremt av det han fikk se den kvelden, mørket kom og gud var ikke fornøyd, kvinnen hadde nå kontrollen på hans skapelse.
 
Dag 8
Denne 8. dagen står ikke i den offisielle bibelen, men dette er dagen da alt ble satt på plass, for gud forstod nå at ved å gi mannen lyst på kvinnen var alt Gud hadde skapt i kvinnens hender, etter å ha tenkt seg om tok gud og skapte enda en mann, denne gangen tok han ingen sjanser og skapte en Nerd. Nerden påvirkes ikke av kvinnens former og denne arten kunne le av den andre mannens oppførsel i nærheten av kvinnen, Gud forstod nå at han var ferdig. Han innså fort at å skape kvinnen for sin egen og mannens glede var en svakhet han kunne ha gått under for. Gud satte seg ned og var glad han hadde skapt Nerden, Gud forstod også at Nerden hadde mer styrke enn Gud selv, Gud trøster seg den dag i dag med at ikke alle kan være Nerd.
 
Så utifra Bibelen er jeg som Nerd faktisk over Gud!!!

 

 

Untitled Document